REVIDERM Microdermabrasie met Hydrolage

Microdermabrasie met Hydrolage in één behandeling. Direct na de behandeling ziet de huid er weer mooi en gezond uit.

Microdermabrasie is een briljante pijnloze techniek

Reviderm Skin Peeler.

In de Reviderm Microdermabrasie behandeling worden ultra fijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. De microkristallen van Reviderm worden door machines gemaakt waardoor ze allemaal even groot zijn en ze geen scherpe hoeken hebben. Hierdoor worden ongelijkmatigheden in de huid voorkomen. De vacuümkracht zorgt ervoor dat de huid weer collageen aan kan maken. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en rimpels van binnenuit worden opgevuld.

 

Wilt u uw huid blijven verbeteren? Dan is Reviderm Microdermabrasie dé oplossing! Dit is een mechanische peeling, waarbij de bovenste dode huidcellen worden verwijderd. Deze mechanische peeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling, maar ook vele malen veiliger dan een chemische peeling.

 

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe tint krijgen en er kunnen lijntjes ontstaan. De Skin Peeler zorgt dan voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

 

Reviderm Microdermabrasie brengt de balans weer terug in de huid en maakt de huid weer stressvrij.
Het resultaat: een soepele en zachte huid met een fris uiterlijk.

 

Deze behandelingen zijn ideaal voor mensen met:
Schoonheidssalon Lisanne Horst
* Totale huidverbetering
* Ongelijkmatige huid
* Verouderde huid
* Fijne lijntjes
* Door de zon beschadigde huid
* Grove poriën
* Pigmentatie problemen
* Littekens (door acne bijvoorbeeld)
* Onzuivere huid
* Rokershuid