REVIDERM Microdermabrasie met Ultrasound

Microdermabrasie is een briljante pijnloze techniek.

Reviderm Skin Peeler mét Ultrasound.

In de Reviderm Microdermabrasie behandeling worden ultra fijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. De microkristallen van Reviderm worden door machines gemaakt waardoor ze allemaal even groot zijn en ze geen scherpe hoeken hebben. Hierdoor worden ongelijkmatigheden in de huid voorkomen. De vacuümkracht zorgt ervoor dat de huid weer collageen aan kan maken. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en rimpels van binnenuit worden opgevuld.

 

Wilt u uw huid blijven verbeteren? Dan is Reviderm Microdermabrasie dé oplossing! Dit is een mechanische peeling, waarbij de bovenste dode huidcellen worden verwijderd. Deze mechanische peeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling, maar ook vele malen veiliger dan een chemische peeling.

 

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe tint krijgen en er kunnen lijntjes ontstaan. De Skin Peeler zorgt dan voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

 

Reviderm Microdermabrasie brengt de balans weer terug in de huid en maakt de huid weer stressvrij.
Het resultaat: een soepele en zachte huid met een fris uiterlijk.

 

Deze behandelingen zijn ideaal voor mensen met:
Schoonheidssalon Lisanne Horst
* Totale huidverbetering
* Ongelijkmatige huid
* Verouderde huid
* Fijne lijntjes
* Door de zon beschadigde huid
* Grove poriën
* Pigmentatie problemen
* Littekens (door acne bijvoorbeeld)
* Onzuivere huid
* Rokershuid

 

ULTRASOUND

Bij de Reviderm Microdermabrasie werk ik ook met een ultrasound systeem. Ultrasound is een lange mechanische golf, die buiten het bereik van het menselijk gehoor ligt. Door middel van trillinkjes worden de cellen gestimuleerd tot herstel. Ultrasound zorgt ervoor dat het cel metabolisme wordt gestimuleerd en verbeterd. Ook wordt ervoor gezorgd dat het celmembraan beter doorlaatbaar wordt voor de opname van actieve werkstoffen. Het brengt de PH waarde naar beneden zodat acne geen kans meer heeft. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie en activatie van de lymfatische stroom waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.

 

De ultrasound is daarom ook uitermate geschikt voor het verstevigen van de huid bij rimpels en afname van elasticiteit en het kalmeren van gevoelige huiden zoals bij Eczeem, Acne, Couperose, Rosacea en de huid die uit balans is.

 

Bent u op zoek naar een manier om uw huid te verbeteren? Ik stel graag samen met u een persoonlijk behandelplan op.

 

Met Reviderm Microdermabrasie boeken we zichtbaar, blijvende resultaten!