REVIDERM RetA Power Plump

Een diepwerkzame verstrakking van het weefsel met een nieuw type retinoïde maakt een verjongd uiterlijk mogelijk. De schoonheidsvitamine A zorgt voor een gelijkmatige textuur van de huid en egaliseert de teint.

Ideaal voor een huid die behoefte heeft aan regeneratie.

Onze nieuwigheden uit de vitamine A-familie zijn echte anti-aging-experts.

RetA+ serum:

Dit serum is een gloednieuwe, onverslaanbare anti-aging powerformule uit het REVIDERM medical-beauty-labo, die de verouderde huid de best mogelijke resultaten zal geven. Het bevat een ester van retinoïdezuur, die geldt als de nieuwste vertegenwoordiger van retinoïden. Het heeft een soortgelijke werking als pure retinol, omdat het ook rechtstreeks inwerkt op de celreceptoren van de huid. Daardoor kan het de vorming van nieuw collageen stimuleren, rimpels gladstrijken en de verhoorning van de huid normaliseren. Het is zeer goed te verdragen en geeft weinig kans op irritatie van de huid. Niacinamide kan roodheden verminderen en poriën verfijnen. Tegelijkertijd regelt het de vochthuishouding en verhoogt het het niveau van barrierelipiden in de huid. Hyaluronzuur polijst de huid van binnenuit n- voor meer volume en zichtbaar minder rimpels. De combinatie van deze werkstoffen verenigt zich en vormt een effectief en veilig power-night-serum, dat ideaal is voor de veeleisende, ouder wordende huid.

RetA cream:

Deze 24-uurs verzorging bevat een ester van vitamine A en zorgt voor verbeterde spankracht en elasticiteit. Het zorgt voor een “skin renewal” met retinoïden van de nieuwste generatie. Het strakmakende, egaliserende effect van dit product wordt ondersteund door vitamine C. Verder kan niacinamide ook roodheden en hyperpigmentatie tegengaan. Het krachtige anti-oxidant geldt als collageenbooster en reguleert het vochtgehalte in de huid. In combinatie met de kracht van anti-aging-peptiden is het resultaat een krachtige formule, die dankzij de elegante, zijdezachte structuur ook dient als ideale make-up basis.

RetA Cell Regeneration * Maakt glad met glow

RetA Power Plump * Remineralisering en vitalisering

RetA Pure Skin * Ophelderend en reliëfverfijnend