REVIDERM Fruitzuurpeeling 30%

Jouw huid is weer als nieuw na een Reviderm Fruitzuurpeeling: een unieke acid peel bestaande uit een complex van fruitzuren (AHA’S/BHA’S/PHA’S). Hierdoor is het geschikt voor elke huid doordat het individueel wordt aangepast en afgestemd.

De meest effectieve fruitzuur voor cosmetisch gebruik wat het vermogen heeft om diep in de huid door te dringen. De bovenste verhoornde huidlagen zullen afschilferen.

De zuren (AHA, BHA en PHA) zijn in verschillende verhoudingen met elkaar gemengd, zodat ze optimaal door de huid worden verdragen en voor uitstekende resultaten zorgen.

Door de dieptewerking van de peeling wordt de huid vrij gemaakt van verhoornde cellen en wordt de celdeling versnelt, wat de aanmaak van elastine en collageen stimuleert. Hierdoor zal de huid steviger worden. De conditie van jouw huid maar ook acne littekens, fijne lijntjes en rimpels en hyperpigmentatie verbeteren structureel. Dankzij de zeer fijne combinatie van ingrediënten wordt de peeling goed door de huid opgenomen en geeft de peeling géén bijwerking.

Het resultaat is een zachte, gladde, stevige, gezonde, egale en frisse nieuwe huid.