REVIDERM Wellness

Het verzorgen van je huid is heel belangrijk. Kom daarom langs voor een gezichtsbehandeling. Aan de huid kunnen we namelijk onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om je huid dagelijks te verzorgen.

Gezichtsbehandeling voor thuis

Start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een milk, waszeep of foam en lotion en een goede verzorgende dag- en nachtcrème. Het is tevens belangrijk om een goede oog crème en een hals en decolleté crème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften. Gebruik daarbij minimaal 1x per week een gezichtspeeling en ook een masker is aan te raden. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen. Vergelijk het bijvoorbeeld eens met tandenpoetsen; je gaat 1 a 2x per jaar naar de tandarts, maar poetst elke ochtend en avond je tanden.

Opvallende resultaten bij je huidspecialist

Naast deze normale (thuis)verzorging is het ook belangrijk om eens per 4-6 weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Deze kijkt nog even een stukje beter en specifieker naar jouw huid, dit komt omdat de schoonheidsspecialiste onder andere door een loeplamp kijkt.

Behandelplan

Een gezichtsbehandeling bestaat uit een intake, een goede dieptereiniging, een masker en een verzorgingsplan, ik kan heel precies talgpropjes, gerstekorrels en ongewenste haargroei weghalen. Naast deze behandelingen zorg ik er ook voor met kwalitatief hoogstaande producten en werkstoffen dat je huid weer in optimale conditie komt en/of blijft. Daarom is het belangrijk dat je je wensen goed doorneemt met mij, zo kan ik aan de hand daarvan een speciaal aangepast behandelplan en advies maken. Op deze manier kan ik samen jouw uiteindelijke doel behalen, zoals minder lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie verminderen, stevigere gezichtscontouren, acne verminderen etc.

Verschillende behandelingen

REVIDERM Basisbehandeling (45 minuten)

De behandeling voor ieder huidtype voor de verbetering van de huidstructuur en de verfijning van het huidreliëf.

REVIDERM Wellness (60 minuten)

Deze behandeling mét massage is heerlijk ontspannend en geeft een fris en schoon resultaat.

REVIDERM Couperose behandeling (60 minuten)

Voor het versterken van de bloedvaten en het verminderen van de roodheden.

REVIDERM Classic (60 minuten)

Voor het reactiveren van volwassen en vermoeide huid. Ervaar, wat dermo-cosmetiche producten in de meest pure vorm voor u kunnen betekenen. 

REVIDERM PCA Peel 28% (45-55 minuten)

Ideaal om de huid te ontdoen van hoorncellen en de huid lichter te maken, zoals bij pigmentatiestoornissen door middel van een complex aan fruitzuren.

REVIDERM Glow (75-90 minuten)

Microdermabrasie met Rebalance Hydro Massage in één behandeling. Direct na de behandeling ziet de huid er weer mooi en gezond uit.

REVIDERM Oxygen III step (75-90 minuten)

Speciale behandeling om het zuurstofbindend vermogen van de huid te verbeteren voor een optimale celstofwisseling. De huid wordt zacht, rozig, glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen.

REVIDERM Rebalance Hydro Massage (15 minuten)

Om de huid te kalmeren en weer in balans te brengen.

REVIDERM Cell Regeneration (90 minuten)

Microdermabrasie behandeling om de veeleisende huid te stimuleren. Navolgende verzorgingsproducten kunnen beter in de huid dringen.

REVIDERM Ultrasound (20 minuten)

De cellen in de huid worden extra gestimuleerd tot herstel.

REVIDERM Ultrasound Basis (45 minuten)

De gezonde huid wordt verbeterd en aangetaste gevoelige huiden zoals bijvoorbeeld bij eczeem en irritaties worden hersteld.

REVIDERM Microdermabrasie met Ultrasound (90 minuten)

Voor een soepele, gladde en schone huid die meteen na de behandeling al stralend is.

Kosteloos thuisverzorgingspakket:

Na afloop van de eerste gelaatsbehandeling krijgt u als cliënt een gratis thuisverzorgingspakket mee, met daarin de juiste producten die zijn afgestemd op uw huid.