Sabaaydi massage

Schoonheidssalon Lisanne HorstBij de Sabaaydi massage word het lichaam bestempeld met warme kruidenstempels en vervolgens gemasseerd met handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.

Het brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie.
Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Houd u alstublieft rekening met het volgende:
Tijdens een zwangerschap is alleen de ontspanningsmassage mogelijk, de Sabaaydi, Hotstone en bamboe massage is onveilig in verband met het afvoeren van alle afvalstoffen.